Ίδρυση του Ελληνικού Παραρτήματος του Association of Energy Engineers (ΑΕΕ)

Οι διαδικασίες ίδρυσης του Ελληνικού Παραρτήματος του Association of Energy Engineers (ΑΕΕ) έχουν ολοκληρωθεί. To ελληνικό παράρτημα του Association of Energy Engineers λειτουργεί υπό την “ομπρέλα” του ΙΝΖΕΒ που αποτελεί και τον διαχειριστή του παραρτήματος.

Σας προσκαλούμε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του ελληνικού παραρτήματος ΑΕΕ, η οποία είναι ήδη σε λειτουργία και θα εμπλουτίζεται συνεχώς με νέα, δράσεις και άρθρα. Ενεργές είναι επίσης και οι σελίδες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης facebook και linkedin group.

Στόχος μας είναι η δημιουργία ενός δυναμικού παραρτήματος με πολλές και ποικίλες δράσεις με τη συμμετοχή και τη συνεισφορά όλων των ενδιαφερομένων μερών. Για το λόγο αυτό, απευθύνουμε ανοιχτή πρόσκληση στις εταιρείες, στις επιχειρήσεις, στους μηχανικούς, στους φορείς του δημοσίου τομέα αλλά και στους ιδιώτες, με ενεργό ρόλο ή ενδιαφέρον στους τομείς της εξοικονόμησης και της διαχείρισης ενέργειας καθώς και στους τομείς των ΑΠΕ, να εγγραφείτε ως μέλη του ελληνικού παραρτήματος του Association of Energy Engineers. 

 

Σχολιάστε το άρθρο...

2_Metrica - Μετρητικά συστήματα ακριβείας Α.Ε.Ε. 2_JGC ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΓΕΩΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Α.Ε.